Verpakkingen

Een sociale werkplaats voornamelijk werkzaam in het domein van de verpakkingswerkzaamheden. De doelgroep-medewerkers staan o.a. in voor het verpakken in krimpfolie van aluminium verpakkingen die gebruikt worden voor de voedingsindustrie, het verpakken van allerhande materialen voor de grafische industrie, eenvoudige tot meer complexe (electro) assemblage en het behandelen van design artikelen voor diverse bedrijven. Om deze werken op een correcte en kwaliteitsvolle manier uit te kunnen voeren, beschikt men over automatische verpakkingsapparatuur.

Voor wie: 
Voornamelijk doelgroepmedewerkers die voldoen aan de instapvoorwaarden voor een sociale werkplaats (min. 5 jaar werkloos).
Doelstelling: 
Enerzijds is het een zinvolle tewerkstelling voor doelgroepmedewerkers en worden hun een aantal belangrijke vaardigheden en attitudes aangeleerd. Anderzijds wordt er ook gewaakt over een kwaliteitsvolle uitvoering van de opgelegde taken. Men volgt hier ook zeer strikt de BRC-normen (de hygiënische regels voor de voedingsindustrie).
locatie: 
Labor Ter Engelen VZW Klein Heidestraat 29
3670 Meeuwen-gruitrode
labormeeuwen@arbeidskansen.be
0032(0)11/79.47.27
België
België