Resto Kieleberg:

Tel: 089/50 36 73

Fax: 089/51 19 86

E-mail: resto@arbeidskansen.be

 

Openingsuren:

Maandag - vrijdag: 10u00 - 20u00

Weekend: Gesloten

-A +A

Resto Kieleberg

RESTO Kieleberg is een restaurant waar iedereen welkom is. Jong of oud, arm of rijk, iedereen kan er een kwaliteitsvolle, lekkere en gezonde maaltijd eten.

Anderzijds bieden we u een lekker vers broodje of soepje aan om gezellig bij ons op te eten, mee te nemen of te laten leveren.

Dagelijks wordt er een menu opgesteld die bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een nagerecht. Naast deze dagschotel, worden er telkens à la carte suggesties aangeboden tegen democratische prijzen.

Buiten de uitbating van het restaurant, worden er maaltijden bereid voor de dorpsrestaurants in de buurt. Deze dubbele invulling zorgt voor een optimale inzet van de keukeninfrastructuur en het aanwezige personeel.

Aangezien we pas gestart zijn in onze nieuwe vestiging, beschikken we nog over diverse mogelijkheden. Indien u interesse heeft in een samenwerking of vragen heeft met betrekking tot onze mogelijkheden, kan u ons telkens contacteren op het nummer 089/50 36 73.

Kortom, in RESTO Kieleberg geniet u steeds van een kwaliteitsvolle, lekkere en gezonde maaltijd aan een betaalbare prijs.

P.S maandag tot vrijdag is laatste maaltijd om 19u15

locatie: 
Resto Kieleberg
Kieleberg 21
Poort Genk 6415
3740 Bilzen
België