Op teambuilding!

Elke afdeling van Arbeidskansen investeert in een goede teamspirit. En daar hoort natuurlijk een jaarlijkse teambuilding bij. De afdeling metaalverwerking en het groenteam van Kinrooi en het GOB in As blikken terug op een fijne dag.

Vissen en barbecueën

De afdeling Metaalverwerking en het groenteam van Kinrooi vulden dit jaar hun laatste werkdag voor het verlof met forellen vissen in de vijvers van Heioord. Vissen was voor sommige medewerkers een nieuwe ervaring. Door de aanhoudende regen werden hun doorzetting en geduld duchtig op de proef gesteld. Gelukkig konden ze rekenen op de liefhebbers en … hun meelwormen. De dag eindigde in de gebouwen van Arbeidskansen in Kinrooi met vlees op de barbecue. Kwestie van goed voorbereid te zijn (mochten de forellen niet bijten).

Wat betekent zo’n teambuildingdag voor de medewerkers?

Anand (groendienst): “Je ziet op die dag iedereen. Er is een goede sfeer. Iedereen heeft plezier. Je kunt dan eens over andere dingen praten dan het werk.”

Jurgen (metaalverwerking): “Iedereen krijgt de kans een voorstel te doen. Vorig jaar hebben we het blotevoetenpad gedaan. Het belangrijkste is dat we ons amuseren!”

Naar Eben-Emael

De teambuildingdag van het GOB speelde zich af in en rond het fort van Eben-Emael. Zij begonnen met een lekker ontbijt in de buurt en werden daarna anderhalf uur ondergedompeld in de geschiedenis van dit indrukwekkende bouwwerk. Een boswandeling en een etentje aan het water maakten de dag compleet.

Voor Lena, het nieuwste teamlid, was het een fijne ervaring. “Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe beter je kunt samenwerken en hoe beter je ook op elkaar kunt inspelen op de werkvloer. Het was een leerrijke ervaring! In de toekomst zou ik zo’n dag graag aanvullen met actieve groepsopdrachten.”

Dit bericht delen